butiker

1

produkter

110

på REA

34

Stetson banner

Stetson återförsäljare

Butik# Stetson produkter… i lager… på REASnitt REAHämta erbjudandet
Hatstore1161161810%Till butiken
Saknar vi en butik i listan? Rapportera det till oss här

Varför är en butik inte representerad?

I vissa fall kan det hända att en butik inte har påbörjar ett samarbete med oss. I andra fall kan vi helt enkelt ha missat att butiken finns eller att de säljer varumärket.

Hur som helst kan du göra två saker för att hjälpa oss.

 1. Skriv till vår redaktion (klicka på länken för kontaktinformation)
 2. Skriv till butiken i fråga om att ni vill se dem listade hos oss. Alla butiker som du hittar hos oss idag har gått in i ett aktivt samarbete för att skicka oss information om produkter i deras butik. För att vi ska kunna lista en butik så behöver de samarbeta med oss. Så skriv till dem nu direkt!

As it did in 1865, stetson today embodies the resourceful, authentic, and diverse american spirit. Rich in history, the story of stetson continues in step with the journey of america - ever evolving and timeless.

Om Stetson

Stetson är en av världens största hatttillverkare och producerar mer än 3 300 000 hattar per år. Stetson fabriken breder ut sig över 9 hektar (36 000 m2) i Philadelphia, USA.

Stetsons storsäljare har alltid varit och förblir än idag cowboyhatten. Förutom hattar så tillverkar Stetson också parfym, kläder, skor, glasögon, bälten, bourbon och en rad andra produkter. Gemensamt med allt från Stetson är den starka snknytningen till den amerikanska västern. Stetson strävar alltid efter att ge en autentisk amerikansk upplevelse.

Historia

John Batterson Stetson

Stetson grundades 1865 och föddes från vilda västern. Märket växte snabbt i popularitet efter sitt grundande och är idag en amerikansk ikon. John B. Stetsons myntade begreppet "cowboyhatt" (eng. Cowboy Hat) då han sålde sin första hatt till en beundrande cowboy för 5 dollar i guld.

Stetson har sedan dess varit världsledande inom huvudbonader, ett känt hushållsnamn runt om i världen och även i Sverige. Stetson har med tiden blivit synonymt med rejäla och historietrogna cowboyhattar.

Stetson fortsätter idag att skapa kvalitetsprodukter som är byggda för att hålla och har djupa rötter i den amerikanska traditionen. Stetson har en stor förmåga att skapa produkter som blir bättre med åldern. De tillverkar fortfarande sina hattar med liknande tekniker som John B. Stetson gjorde för 150 år sedan - med sikte på att möta framtida generationer av cowboys, pionjärer och entusiaster.

Köp Stetson på nätet

Varje dag söker vi igenom alla klädbutiker och återförsäljare i Sverige som säljer kläder från Stetson på nätet. Listan på var du kan köpa Stetson, tillsammans med aktuella priser och rabater uppdateras alltså dagligen, varje natt mellan 00:00 och 03:00.

Mer information om butikens tjänster och villkor hittar du på butikens sida här på klädbutiker.org och i jämförelsetabellen nedan.

Rekommenderad butik

 • 116 Stetson produkter
 • 18 av dem är på REA
 • Fri frakt från 499 kr
 • under 499 19 kr
 • 1-2 dagar leverans
 • 30 dagar retur
 • 0 kr returkostnad
 • 30 dagar byte
 • 2 års garanti

Stetson kläder

På denna sida har vi listat svenska klädbutiker som säljer kläder från märket Stetson online. Om du följer denna lista kan känna dig trygg i att du kommer handla direkt från ett Svenskt företag utan mellanhänder.

Vi har individuellt testat alla butikerna och godkänt dem enligt våra strikta standarder. Du slipper oroa dig för att få hem märkeskopior av Stetson, bli lurad eller i övrigt få dåliga villkor på ditt köp. Företagen som sysslar med detta har vi redan sållat bort. Här kommer du endast hitta kvalitetstestade nätbutiker som säljer ditt favoritmärke - Stetson

Videos från Stetson

Officiella videos

Utvald video