produkter

2779

Vi hittar inte mycket information om butiken Majsans och dess historia på nätet. Kläderna och sajten har en tydlig sexig betoning och riktar sig till något mognare kvinnor. Majsans nätbutik påstår på sin facebook sida att man inriktar sig på försäljning av kläder med mycket bra kvalité.

Inuti nätbutiken hittar vi trosor, BH, korsetter, nattlinnen, klänningar, jeans, tröjor, t-shirts, leggings och mer.Vi provbeställde en BH och ett par trosor och var glatt förvånade när det plingade till i mobilen redan två dagar senare med ett avi-sms att paketet fanns att hämta på posten. Båda plaggen var av hög kvalitet, härligt material och kom väl förpackade i Majsans-kartongen. Storleken på trosorna var något större än vi hade hoppats men de passade ändå sånär.

Utbud

Hos Majsans hittar man korsetter, klänningar och underkläder. Hos Majsans känner man sig lite som hemma hos en nära vän. I garderoben hittar man rätt udda, men samtidigt tilltalande plagg. Sexiga underkläder gömmer sig längst in och vi surfar igenom nätbutiken med spänning.

Mest imponerande är de klassiska klänningarna, sexiga klänningarna och även de häftiga korsetterna. Det känns annorlunda på ett bra sätt! Till exempel hittar vi en sexig Bodystocking  som har integrerade strumpebandshållare och snygga dekorationer. Den kostar bara 200 kr – precis som om vi köpte den begagnad från den där vännen.

Plus Size

Majsans har även en hel kategori med Plus Size modeller och listar när vi är inne och surfar 222 klädesplagg som Plus Size. Vi hittar Plus Size Linnen, byxor av större storlekar, större sexiga underkläder och mest imponerande av allt, riktigt snygga klänningar i stora storlekar. Formella Plus Size klänningar, sexiga klänningar och klassiska sommarklänningar som den på bilden – 489 kr.

Varumärken hos Majsans

För närvarande säljer Majsans endast sitt egna varumärke och no-brand kläder. Detta betyder att du inte kommer hitta några kända varumärken i butiken. Samtidigt så lyckas butiken på detta sätt pressa ner priserna och det märks verkligen när du når kassan.

Produkter hos Majsans

Majsans rabattkod & REA

För att maximera den rabatt du kan få så har vi har samlat de 12 produkter från varje varumärke hos Majsans som är på störst REA just nu. Klicka på varumärkets namn i tabellen ovan för att hoppa direkt till det varumärke du är sugen på. Listan uppdateras dagligen mellan kl 01:00 och 02:00 (insamlingen tar c:a 1 timme).

Vi tycker att det ska vara busenkelt att hitta den bästa rabatten och de bästa dealsen. Genom att shoppa via oss så får du mer tid över till att hitta rätt plagg för just din stil. Happy shopping!