Kontakta oss

Kontakt

Vi läser alltid alla inskickade formulär, all e-post och alla kommentarer. Tveka inte att kontakta oss på redaktionen, vad du än funderar över.

Kontakta redaktionen

Kontakta oss om allt mellan himmel och jord. Vi vill alltid höra vad du tycker.

Tipsa redaktionen

Tipsa oss om butiker, varumärken eller pågående klädreor. Vi skannar 48 butiker och 2 591 varumärken varje dag efter de bästa erbjudandena och kläderna, men det är lätt att vi missar något. Därför förlitar vi oss på att du som läsare hjälper oss när vi slår fel. Använd formuläret nedan så ska vi göra vårt bästa att rätta vårt missta, lägga till din favoritbutik i vårt bibliotek eller publicera den där rean som bara du känner till.

Skriv innehåll

Har du information om ett varumärke som du vill dela med oss? Det kan vara ett varumärke som vi redan listar eller ett som vi har missat. Skriv ett inlägg om varumärket. Om det håller god kvalitet och är korrekt information så publicerar vi det på varumärkets sida efter granskning.

Företag

Arbetar du på en klädbutik eller för ett klädmärke? Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om samarbete, eller för att klaga på att informationen om ditt företag inte stämmer.