produkter

5075

Korsetter, BH:ar från A till N-kupa, nattlinnen och sexiga underkläder.

Evas Underkläder är en nätbutik som säljer högkvalitativa underkläder. Fokus för butiken ligger på att erbjuda ett stort och rikt utbud i alla storlekar. De erbjuder från XS till hela 9XL av sexiga underkläder. I BH utbudet hittar vi modeller ända upp till S-kupa som över huvud taget inte tummar på sexigheten för att de är stora. Tvärtom känns de fortfarande delikata samtidigt som de lyfter fram de vackra kvinnliga formerna.

Evasunderklader.se har funnits på Internet sedan 2006 och säljer underkläder för kvinnor och män. I sortimentet finns även ett stort utbud av maskeradkläder, badkläder, byxor, kjolar m.m.

Underkläder för kvinnor

Evas Underkläder fokuserar nästan uteslutande på underkläder för kvinnor. Butiken har satsat på underkläder som är sexiga och kommer med det där lilla extra. Vi tycker att Evas Underkläder har underkläder som har hög kvalité men dock kanske inte så ungdomliga. De mesta av deras utbud har en sensuell touch. Vidare så erbjuder de även underkläder för kvinnor i behov av funktionella underkläder, såsom t ex graviditets-, amnings- och stöd-underkläder.

Plus size

Vi gillar jättemycket att Evas Underkläder har en hel avdelning för Plus Size som de kallar det. Plus size är en benämning för stora underkläder och kläder i större storlekar än det vanliga S-M-L. Alltså sexiga underkläder för de som är en eller några storlekar större.

Vi hittar ett stort utbud med snygga underkläder av alla typer för Plus Size. Det handlar inte bara om vanliga kläder utan även om sexiga kläder och sensuella underkläder.

Fri frakt

Fri frakt på alla beställningar över 1500 kr är enligt oss alldeles för snålt. Däremot så är frakten snabb, vi fick den BH vi beställde dagen efter beställningen – ett stort plus! Vem vill egentligen vänta på de där sexiga underkläderna?

Vi får även returrätt på 14 dagar, något som tro det eller ej är lagstadgat enligt distanslagen – även för underkläder.

Evas Underkläders historia

Evas Underkläder har funnits som nätbutik sedan 2008 och drivs idag av svenska aktiebolaget Webtail AB. Butiken startades som ett experiment av entrepenörerna Eva Thongpool och Marcin Nowak. Marcin hade kunskap om IT och marknadsföring och Eva kom från jobb inom kundtjänst och serviceyrken. När de startade i början av 2008 hade de det lilla lagret i garderoben hemma. Men det dröjde inte länge förrän de behövde flytta till ett riktigt lager och resten är historia. Idag är de den ledande butiken för sexiga underkläder i Sverige.

Varumärken hos Evas Underkläder

För närvarande säljer Evas Underkläder endast sitt egna varumärke och no-brand kläder. Detta betyder att du inte kommer hitta några kända varumärken i butiken. Samtidigt så lyckas butiken på detta sätt pressa ner priserna och det märks verkligen när du når kassan.

Produkter hos Evas Underkläder

Evas Underkläder rabattkod & REA

För att maximera den rabatt du kan få så har vi har samlat de 12 produkter från varje varumärke hos Evas Underkläder som är på störst REA just nu. Klicka på varumärkets namn i tabellen ovan för att hoppa direkt till det varumärke du är sugen på. Listan uppdateras dagligen mellan kl 01:00 och 02:00 (insamlingen tar c:a 1 timme).

Vi tycker att det ska vara busenkelt att hitta den bästa rabatten och de bästa dealsen. Genom att shoppa via oss så får du mer tid över till att hitta rätt plagg för just din stil. Happy shopping!