varumärken

10

produkter

193

Snygga underkläder från starka varumärken

Bobby Harper är en webbutik som säljer underkläder. De har massor av snygga kalsonger, trosor, och strumpor i butiken. Det märks att de som driver butiken har en stor passion och kunskap inom nischen. Vi tycker att deras plagg är träffsäkra och man märker att de är noga utvalda av riktiga experter. Bobby Harpers ledord är attityd, passion och kvalitet.

Kvalitetskontroll

Enligt Bobby Harper själva så måste alla underkläder de säljer först gå igenom en hård och kritisk granskningsprocess för att garantera att de följer dessa ledord.

Butiken drivs av det helsvenska företaget Kamomill Media AB i Huskvarna. I butiken hittar vi massor av flerpack som gör kalsongerna och strumporna lite billigare.

Vi tycker Bobby Harper har ett rätt stort utbud att välja på. De levererar ganska snabbt, vi fick våra trosor väl förpackade i brevlådan efter två dagar. Smidigt då man slipper åka till posten.

Bobby Harpers historia

Vi hittar ingen närmare information från Kamomill Media AB om när och hur Bobby Harper grundades. Första gången som hemsidan syntes på nätet var 23 Oktober 2012. Vet du mer om när bobbyharper.se grundades och hur det gick till - lämna en kommenter i kommentarsfältet nedan.

Bobby Harper rabattkod & REA

För att maximera den rabatt du kan få så har vi har samlat de 12 produkter från varje varumärke hos Bobby Harper som är på störst REA just nu. Klicka på varumärkets namn i tabellen ovan för att hoppa direkt till det varumärke du är sugen på. Listan uppdateras dagligen mellan kl 01:00 och 02:00 (insamlingen tar c:a 1 timme).

Vi tycker att det ska vara busenkelt att hitta den bästa rabatten och de bästa dealsen. Genom att shoppa via oss så får du mer tid över till att hitta rätt plagg för just din stil. Happy shopping!