produkter

865

Blue Co - The world of fashion

Blue Co är en modebutik för kvinnor baserad på stora och välkända varumärken och är en portal för de fysiska butikerna. Detta gör det lätt att handla var du än bor. På Blue Co finner du välkända varumärken i en härlig mix med nya uppstickare från världens alla hörn. Vi blir lätt inspirerade av stilren design och ibland annorlunda men slående kläder.

Blue Co drivs och ägs av Blue Fashion Sweden AB. Det märks att ägarna har en gedigen erfarenhet av mode, heminredning och vad som är det senaste och hetaste i dessa branscher.Blue Co har gedigen erfarenhet av mode, heminredning och vad som är det senaste och hetaste i dessa branscher. blueco.se onlinebutik har varit online sedan 2013 enligt archive.org och har sedan dess utvecklats till att omfatta både sin webbshop och två butiker.

Focus på stora klädmärken

Blue Cos främsta fördel är den stora mängd välkända och åtråvärda varumärken som de säljer. välkända varumärken. Blue Co är lite annorlunda då butiken fungerar som en sorts portal för varumärkenas fysiska butiker. På Blue Co hittar du kläder i en härlig mix med uppstickare från världens alla hörn.Vi tycker det är relativt enkelt att handla hos Blue Co från Sverige. Det vi gillar jättemycket är att de erbjuder fri frakt på alla beställningar i nätbutiken, oavsett ordersumman – något som egentligen borde vara standard 2018.

Blue Cos historia

Sedan 1997 har blueco utvecklats från butik till att i dag även omfatta en nätbutik och en agentur.

Varumärken hos Blue Co

För närvarande säljer Blue Co endast sitt egna varumärke och no-brand kläder. Detta betyder att du inte kommer hitta några kända varumärken i butiken. Samtidigt så lyckas butiken på detta sätt pressa ner priserna och det märks verkligen när du når kassan.

Produkter hos Blue Co

Blue Co rabattkod & REA

För att maximera den rabatt du kan få så har vi har samlat de 12 produkter från varje varumärke hos Blue Co som är på störst REA just nu. Klicka på varumärkets namn i tabellen ovan för att hoppa direkt till det varumärke du är sugen på. Listan uppdateras dagligen mellan kl 01:00 och 02:00 (insamlingen tar c:a 1 timme).

Vi tycker att det ska vara busenkelt att hitta den bästa rabatten och de bästa dealsen. Genom att shoppa via oss så får du mer tid över till att hitta rätt plagg för just din stil. Happy shopping!