varumärken

27

produkter

1170

Res med funktion & stil

Accent erbjuder ett stort sortiment av accessoarer för resor och semester. I sortimentet ingår märkesväskor, handskar, scarves, solglasögon och andra reseprodukter. Sortimentet vänder sig främst till modemedvetna kvinnor och män som vill komplettera modegarderoben med rätt accessoarer för alla tillfällen. Accent har idag över 70 butiker runt om i Sverige. Du kan beställa till butiken eller hem i en mycket trevlig nätbutik.

Accents historia

Resan börjar i slutet av 1800-talet då företaget Wedin grundas som en skoaffär i Nyland. I början på 1990-talet beslutar Wedins att fokusera på enbart detaljhandeln. Koncernen utökar snabbt och efter några turbulenta år i skuggan av IT-bubblan börjar koncernens bolag att ta form på riktigt. Inom koncernen växer de moderna varumärkerna Rizzo och Accent fram samtidigt som skobutiken Wedins avecklas. Trots att bolaget bytt namn och ägare så har varumärket Accent under 2010-talet sakta men säkert etablerat sig som ett självklart och stilrent val för att handla accessoarer inför resan.

Accent rabattkod & REA

För att maximera den rabatt du kan få så har vi har samlat de 12 produkter från varje varumärke hos Accent som är på störst REA just nu. Klicka på varumärkets namn i tabellen ovan för att hoppa direkt till det varumärke du är sugen på. Listan uppdateras dagligen mellan kl 01:00 och 02:00 (insamlingen tar c:a 1 timme).

Vi tycker att det ska vara busenkelt att hitta den bästa rabatten och de bästa dealsen. Genom att shoppa via oss så får du mer tid över till att hitta rätt plagg för just din stil. Happy shopping!