Tommy Hilfiger

klädbutiker.org står för oberoende recensioner och kvalitetskontroll av klädbutiker på nätet

Svensk logotyp för klädmärket tommy hilfiger

Tommy Hilfiger är ett av världens största klädmärken och är internationellt känt för en klassisk amerikansk cool stil med ”preppy” design. Tommy Hilfiger är idag ​​ett globalt klädhandelsbolag som distribuerar sina kläder till över 115 länder och mer än 1600 butiker. På denna sida listar vi de svenska butiker som säljer klädmärket Tommy Hilfiger på nätet.

Tommy Hilfigers Kläder

En modell visar upp en jacka från klädmärket Tommy Hilfiger i klassiska Amerikanska färgerTommy Hilfiger grundades 1985 och levererar kläder av premium-kvalitet under varumärkena Tommy Hilfiger och Hilfiger Denim. Inom dessa varumärken ryms en bredd av produkter och produktlinjer så som Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Skräddarsytt, sportkläder, jeans, tillbehör och skor. Dessutom är varumärket licensierat för en rad produkter, inklusive dofter, glasögon, klockor och heminredning. Grundaren Tommy Hilfiger är bolagets huvuddesigner och ger ledarskap och riktning för designprocessen.

Kläderna från Tommy Hilfiger domineras typiskt av de klassiska Amerikanska färgerna Rött, Vitt och Blått. Precis som på Tommy Hilfigers logotyp kommer hårda linjer fram i plaggen, ofta i form av fyrkanter och raka, tydliga linjer. Många av kläderna och accessoarerna är inspirerade och gjorda för segling och man hittar ofta tydliga referenser till havet.

Vem är Tommy Hilfiger?

Ett porträtt på Amerikanska modedesignern Tommy HilfigerTommy Hilfiger är en Amerikansk mode- och kläd-designer. Hilfigers karriär började år 1969 när han öppnade sin första butik, People’s Place i sin hemstad Elmira, New York. Tio år senare flyttade han till Manhattan för att jobba vidare inom modedesign, och 1985 lanserades sitt varumärke Tommy Hilfiger. Vid lanseringen av varumärket så bestod kollektionen endast en en linje herrkläder.

Sedan dess har Tommy Hilfiger märket vuxit till ett äkta livsstilsmärke, omfattar en mängd samlingar, bland annat Hilfiger Collection för kvinnor, Tommy Hilfiger Skräddarsytt för män, Hilfiger Denim, herr- och damsportkläder, barnkläder och licensierade produkter som bodywear, skor, accessoarer, klockor, smycken och dofter.

Tommy Hilfigers välgörenhet

Hilfiger har en långvarig passion för filantropi och genom den globala organisationen TommyCares stöder Tommy Hilfiger flera välgörenhetsorganisationer, inklusive Rädda Barnen, Autism Speaks och World Wildlife Fund.

Vem äger klädmärket Tommy Hilfiger?

År 2010 förvärvade PVH Corp. Tommy Hilfiger Group, som idag har ett omfattande distributionsnät som spänner över 115 länder och mer än 1600 Tommy Hilfiger-butiker i hela fem kontinenter, inklusive världens största globala flaggskeppsbutik på tommy.com.

Alla svenska klädbutiker som säljer Tommy Hilfiger på nätet

Här köper du enkelt Tommy Hilfiger på nätet

⭐️Till bästa Tommy Hilfiger butiken

Vi har samlat alla klädbutiker som säljer kläder från Tommy Hilfiger på nätet och även skickar leveranser inom Sverige. Dessa klädbutiker är alla kvalitetstestade av oss personligen för leveranstid, reklamation, kundtjänst och pålitlighet. Mer information om butikens tjänster och villkor hittar du på butikens sida här på klädbutiker.org genom att trycka på den rödfärgade "läs hela recensionen" knappen. Du kan självklart läsa mer ingående direkt hos respektive klädbutik genom att trycka den grönfärgade "Gå till …" knappen.

Länkar till butikerna som är återförsäljare av Tommy Hilfiger:
Logotyp för butiken Gasello.

Detta är helt enkelt en lista på svenska klädbutiker som säljer kläder från märket Tommy Hilfiger online. Om du följer denna lista kan känna dig trygg i att du kommer handla direkt från ett Svenskt företag utan mellanhänder. Vi har individuellt testat alla butikerna och godkänt dem enligt våra strikta standarder. Du slipper oroa dig för att få hem märkeskopior av Tommy Hilfiger, bli lurad eller i övrigt få dåliga villkor på ditt köp. Företagen som sysslar med detta har vi redan sållat bort. Här kommer du endast hitta kvalitetstestade nätbutiker som säljer ditt favoritmärke.

Butikerna i listan är testade och godkända för:

  • Pålitlighet
  • Leveranstid
  • Reklamation
  • Bäst pris
  • Kundsupport
  • Öppenhet/Ärlighet

Officiella återförsäljare för märket Tommy Hilfiger online:

Rizzo
Till Rizzo →

Rizzo är en butikskedja som ingår i Venue Retail Group, en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 135 butiker. I sverige har de 13 egna fysiska butiker under sitt varumärke och säljs även på NK i Stockholm och Göteborg.

Gasello
Till Gasello →

Gasello är ett ungt svenskt företag och klädbutik som säljer märkesunderkläder och strumpor online. Gasello har ett stort utbud snygga underkläder både för herr och dam. Nyligen har Gasello även utökat utbudet till andra kategorier, som shorts, toppar och byxor.