-
Logotyp för klädbutiken Styleshop svart text på vit bakgrund

Styleshop

StyleShop är en klädbutik som funnits på nätet sedan år 2009. Sedan dess har de växt kraftigt, vilket gör att de nu är en utav de största inom sin nisch. Hitta dina favoriter bland kläder, accessoarer, skor och träningskläder.
Styleshop
4.7 (93.33%) 3 röst(er)

Om Styleshop

StyleShop är en klädbutik som funnits på nätet sedan år 2009. Sedan dess har de växt kraftigt, vilket gör att de nu är en utav de största inom sin nisch. Hitta dina favoriter bland kläder, accessoarer, skor och träningskläder.

Det finns många fina varumärken i StyleShops nätbutik, bland de populäraste är Zicho, Defend Paris, Proud Canadian och Cayler & Sons.

StyleShop rabattkod?

StyleShop arbetar inte aktivt med rabattkoder utan nannonserar istället ut sina rabatter direkt på sin förstasida – surfa in nu för att se om de har ett bra erbjudande. När vi var inne och shoppade så hade de utförsäljning i sin outlet med reor upp till 80%. En riktigt generös rea alltså, tyvärr var det som vanligt mest på udda storlekar och färger, men vi lyckades ändå klicka hem en T-Shirt från Zicho för halva priset i storleken Medium.

Styleshops leveransalternativ

skylt som visar att styleshop.se har 30 dagars öppet köp

Styleshop detaljerar inte sina leveranstider eller leverantörer på sin hemsida, något som inte fyller oss med förtroende. När vi beställer vår T-Shirt så får vi vänta i tre dagar innan den dimper ner direkt i brevlådan – inget fantastiskt, men helt ok ändå. Fri frakt först vid 850 kr är underkänt 2017. Frakten kostar annars 48 kr och levereras med postnord.

Styleshop har öppet köp och fria byten i 30 dagar, något som vi inte provat själva – men som låter lovande på pappret.

Styleshop shoppingupplevelse

Styleshop har hittat sin niche i trendiga, unga kläder med en unik blandning av träningskläder och avslappnade plagg som t-shirts, mjukisbyxor och shorts. Hela webbsidan känns just ”laid back” och domineras av stora bilder på modeller iklädda butikens kläder.

Tyvärr störs man ofta och mycket av popups för nyhetsbrev och annat. Inom 10 sekunder när man landar på hemsidan styleshop.se så får man ett popupfönster framför sig som täcker hela skärmen. När man försöker beställa en modell eller storlek som inte finns på lager så får man ommedelbart en popup att skriva upp sig för notifikationer. Allt tillsammans stör tyvärr shopping upplevelsen ganska mycket och vi lämnar butiken besvikna och lite frustrerade.

T-Shirten som vi beställde sitter dock fint, osar av kvalitet och har härliga färger. Vi kanske ska prova beställa några fler träningskläder nästa gång, vi spanade in några härliga tights från Im on fiya. Dock måste vi ju beställa för minst 850 kr för att slippa den dyra fraktavgiften – det tar emot. Vad köper du hos Styleshop idag?

  • Snygga träningskläder
  • Avslappnad stil
  • 30 dagars gratis retur
  • Dyr fraktkostnad
  • Störande popups

Styleshop Sverige Svart logotyp

Posted by Anna Holt

Kommentera