-
Logotyp med svart text och grafik mot vit bakgrund för svenska nätbutiken ShirtStore

Shirtstore

Shirtstore säljer t-shirts, tröjor och andra accessoarer som muggar och kepsar med snygga, roliga och licensierade tryck.
Shirtstore
4 (80%) 1 röst(er)

Om Shirtstore

Shirtstore är en av sveriges största t-shirtbutiker. Shirtstore erbjuder ett enormt sortiment av tröjor med tryck. Sedan starten 2003 har Shirtstore växt ganska snabbt och är nu ledande på marknaden i Sverige. De skriver själva på sin hemsida att de till dagens datum levererat till fler än 250 000 kunder och cirka 1 500 000 produkter.

En bild som visar de länder där shirtstore är verksamma. Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen

Shirtsore är ett svenskt företag och huvudkontoret sitter i Trelleborg. Shirtstore grundades 2003 och har vuxit snabbt till den största ”t-shirtbutiken” i Norden med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Shirtstore är även unika i Sverige med att ha exklusiva licenser att designa och trycka t-shirts med motiv från bl.a DC Comics, CBS, Paramount och Warner Bros. Det handlar alltså om t-shirts, tröjor och andra accessoarer som muggar och kepsar med snygga, roliga och licensierade tryck.

Populära produkter

Shirtstores fokus ligger på t-shirts med tryck. Detta innebär att stora delar av sortimentet är fyllt med t-shirt med ett specifikt tema, som t-shirts med superhjälte tryck, film-tryck och sport-tryck. Här hittar du ditt favoritlags logotyp på alla typer av tröjor t-shirts hoodies och mer.

Butiken har mer än 5000 olika modeller, så det finns gott om härliga tröjor att upptäcka! På shirtstore hittar vi även andra produkter som man traditionellt trycker på, till exempel muggar, pennor, väskor, kepsar och mobilskal.

Vit T-Shirt med Sun Trip tryck i röd text med gul solVi blir snabbt lite nostalgiska fastnar för en vit t-shirt med Sun Trip tryck. Den kostar i skrivande stund bara 189 kr och vi blir glatt överraskade att den finns i tjej skärning som de kallar ”Girly T-Shirt”. Den verkar finnas i lager i alla storlekar, från S till XXL, så vi lägger en S i kassan. Väl i kassan går det snabbt och smidigt.

Med Klarnas kassa lägger vi beställningen på 14 dagars faktura och vi blir glada igen när vi ser att det är fri frakt på denna lilla beställning. 3 dagar senare dimper den ner i brevlådan – ingen hastighetsrekord direkt, men det funkar för det priset. Och T-Shirten då? Jo den är ok, känns inte som högsta kvalitet men igen, den duger ganska väl.

Vad hittar du hos Shirtstore som du blir nostalgisk över?

Shirtstore rabattkod och mer

Shirtstore jobbar inte aktivt med externa rabattkoder, utan alla erbjudanden hittar du som regel direkt på deras hemsida.

Vi gillar att Shirtstore visar upp rätt avancerade storleksguider – något som uppskattas fantastiskt väl av undertecknad. Vi undrar dock om alla hittar till dem då de är gömda längst ner på hemsidan. Även om guiderna är på engelska så fungerar det ju. Klicka på bilden som visar en av guiderna här nedan för att komma till Shirtstores storleksguide sida.

Storleksguide som visar en t-shirt med dam skärning och tabell med storlekar och mått under.

Shirtstores leveransalternativ

  • Normalsnabba leveranser (normalt 2 eller 3 dagar)
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis frakt

Posted by Anna Holt

Kommentera