-
Logotyp för klädbutiken Rizzo - Svart text, Vit bakgrund

Rizzo

Rizzo är en modebutik som funnits i 31 år. På nätet säljer de kläder för den moderna familjen till kvinnor, män och barn. Vi startade sin verksamhet i det lilla samhället Grästorp, utanför Trollhättan 1986. rizzo.se säljer snygga modekläder från kända varumärken av mycket hög kvalité.
Rizzo
5 (100%) 1 röst(er)

Besök butiken Rizzo

Om Rizzo

Rizzo har ett stort lager av snygga och sexiga underkläder. Maddi visar upp ett stort och uppdatera sortiment av moderiktiga och sensuella underkläder.

Rizzo rabattkod?

Rizzo jobbar inte aktivt med externa rabattkoder, utan alla erbjudanden hittar du som regel direkt på deras hemsida www.rizzo.se. Du hittar ofta 3-för-2 erbjudanden istället för rabatter. Kampanjernas fokus ligger på underkläder och strumpor, men ibland kan man hitta rabatt på tröjor, byxor eller jackor också. Håll utkik helt enkelt eller signa upp för deras nyhetsbrev.

Rizzos leveransalternativ

Rizzo levererar med Privpack och Postnord. Leveranstiden är dock något högre än hos de bästa butikerna och i vår erfarenhet får du varorna inom cirka 4 arbetsdagar. På Rizzos hemsida skriver de 3-10 dagar, men vi har aldrig varit med om att kläderna kommer vare sig efter 3 eller 10 dagar. Räkna alltså med någonstans i mitten av detta spann.

Alla ordrar på Rizzo.com är helt fraktfria – något som vi absolut älskar här på klädbutiker.org!

Rizzos utbud

Rizzo erbjuder ett riktigt stort utbud kläder. Fokus ligger sedan starten av företaget på skor och accessoarer, och det genomsyrar hela deras utbud. Se bara på listan av kategorier hos Rizzo.com här nedan.

Posted by Anna Holt

Kommentera