-
Logotyp för klädbutiken Rizzo - Svart text, Vit bakgrund

Rizzo

Rizzo är en butikskedja som ingår i Venue Retail Group, en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 135 butiker. I sverige har de 13 egna fysiska butiker under sitt varumärke och säljs även på NK i Stockholm och Göteborg.
Rizzo
5 (100%) 1 röst(er)

Om Rizzo

Rizzo specialiserar sig på skor, väskor och accessoarer. Det är ett varumärke och butik som finns över hela norden. Butiken tar in många italienska influenser, inte minst i sin skokollektion som de kanske är mest kända för.

Rizzo rabattkod?

Rizzo jobbar inte aktivt med externa rabattkoder, utan alla erbjudanden hittar du som regel direkt på deras hemsida www.rizzo.se. Du hittar ofta 3-för-2 erbjudanden istället för rabatter. Kampanjernas fokus ligger på skor och väskor. Ofta rear man ut skor till en rabatt på 20 eller 30%.

Rizzos leveransalternativ

Rizzo levererar med Privpack och Postnord. Leveranstiden är dock något högre än hos de bästa butikerna och i vår erfarenhet får du varorna inom cirka 4 arbetsdagar. På Rizzos hemsida skriver de 3-10 dagar, men vi har aldrig varit med om att kläderna kommer vare sig efter 3 eller 10 dagar. Räkna alltså med någonstans i mitten av detta spann.

Alla ordrar på Rizzo.com är helt fraktfria – något som vi absolut älskar här på klädbutiker.org!

Rizzos utbud

Rizzo erbjuder ett riktigt stort utbud accessoarer. Fokus ligger sedan starten av företaget på skor och accessoarer, och det genomsyrar hela deras utbud.

Posted by Anna Holt

Kommentera