-
Logotyp svart text mot vit bakgrund för klädbutiken Majsans

Majsans

Majsans säljer damkläder på nätet. Hos Majsans hittar vi inga märkeskläder. Istället hittar vi fantastiska klänningar, unika korsetter och sexiga underkläder. Fri frakt och riktigt snabba leveranser är något vi uppskattar - men klänningarna och korsetterna är anledningen till att vi hela tiden kommer tillbaka för att handla mer.
Majsans
4.5 (90%) 2 röst(er)

Om Majsans klädbutik

Vi hittar inte mycket information om butiken Majsans och dess historia på nätet. Kläderna och sajten har en tydlig sexig betoning och riktar sig till något mognare kvinnor. Majsans nätbutik påstår på sin facebook sida att man inriktar sig på försäljning av kläder med mycket bra kvalité. Inuti nätbutiken hittar vi trosor, BH, korsetter, nattlinnen, klänningar, jeans, tröjor, t-shirts, leggings och mer.

Vi provbeställde en BH och ett par trosor och var glatt förvånade när det plingade till i mobilen redan två dagar senare med ett avi-sms att paketet fanns att hämta på posten. Båda plaggen var av hög kvalitet, härligt material och kom väl förpackade i Majsans-kartongen. Storleken på trosorna var något större än vi hade hoppats men de passade ändå sånär.

Utbudet i Majsans klädbutik

En ung mörkhårig modell visar upp den bodystocking som säljs på Majsans.com.Hos Majsans hittar man korsetter, klänningar och underkläder. Hos Majsans känner man sig lite som hemma hos en nära vän. I garderoben hittar man rätt udda, men samtidigt tilltalande plagg. Sexiga underkläder gömmer sig längst in och vi surfar igenom nätbutiken med spänning. Mest imponerande är de klassiska klänningarna, sexiga klänningarna och även de häftiga korsetterna. Det känns annorlunda på ett bra sätt!

Till exempel hittar vi en sexig Bodystocking  som har integrerade strumpebandshållare och snygga dekorationer. Den kostar bara 200 kr – precis som om vi köpte den begagnad från den där vännen. Lite lustigt och riktigt häftigt. Du hittar just den bodystockingen via bildlänken här brevid.

Plus Size

En vit sommarklänning i klassisk stil med blå blommorMajsans har även en hel kategori med Plus Size modeller och listar när vi är inne och surfar 222 klädesplagg som Plus Size. Vi hittar Plus Size Linnen, byxor av större storlekar, större sexiga underkläder och mest imponerande av allt, riktigt snygga klänningar i stora storlekar. Formella Plus Size klänningar, sexiga klänningar och klassiska sommarklänningar som den på bilden – 489 kr.

Här nedan följer ett urval av klädmodeller hos Majsans:

  • Midjekorsetter
  • Korsetter
  • Festklänningar
  • Partyklänningar
  • Vintage klänningar
  • Rockabilly klänningar
  • Kjolar
  • Underkläder
  • Badkläder

Posted by Anna Holt

Kommentera