-
Hatstores svenska logotyp, endast text

Hatstore

Hatstore har Sveriges absolut största utbud av kepsar, hattar och mössor. Man kan designa sin egen eller välja bland alla de kända och okända märkeskepsar som finns i utbudet. Bland favoriterna hittar vi Vans, Adidas, Stetson och Mitchell & Ness. Hatstore påstår att de har "nordens största utbud" av kepsar och hattar - och vi kan inte annat än att hålla med.
Hatstore
5 (100%) 3 röst(er)

Om Hatstore

Hatstore grundades 2011 och säljer kepsar och mössor på nätet. Här hittar du massor och massor av varumärken där de populäraste märkena är Stetson, Fox, Mitchell & Ness, Adidas och New Era. Hatstore har verkligen ett gigantiskt utbud av kepsar och mössor – vi har ibland spenderat timmar och timmar i deras butik.

Hatstore.se är precis som de själva påstår Sveriges absolut största kepsbutik. Med över 4000 olika modeller i sortimentet har Hatstore något för alla. Fokusen på utbudet ligger dock på trendiga kepsar för unga. Hatstore har även expanderat kraftigt sedan lanseringen sex år sedan och finns idag i 17 olika länder, framförallt i norden, men även i Sydkorea, Indien och USA.

Lagret poserar framför paket på klädbutiken Hatstore i Kalmar

Hatstore leverans

Hatstore har riktigt snabba leveranser. Räkna med att få din keps levererad antingen dagen efter eller 2 dagar efter att du har beställt. Varje gång vi har beställt en keps har vi faktiskt fått den dagen efter på posten. Hatstore levererar med Postnord och frakten kostar 19 kr om din order är under 500 kr. Något som är helt ok, även om vi alltid föredrar fri frakt här på klädbutiker.org.

Du har även 30 dagars öppet köp vilket inte är något konstigt. Vi har aldrig haft behovet av att skicka tillbaka en keps, så vi nämner inget om returprocessen här.

Hatstores utbud av kepsar

Snapback kepsar

En blå Snapback keps från Brixton på Hatstore SverigeEn snapback keps är idag en självklarhet i allas garderob. Fördelen med en snapback-keps jämfört med andra kepsar är att snapback-keps är reglerbar och därmed blir passformen den bästa och oron för val av storlek försvinner.

På Hatstore finns det såklart mängder av modeller att välja mellan – över 500 stycken snapback modeller i skrivande stund. Lägg då till alla färgkombinationer så blir det svårt att ens hålla räkningen. Mitchell & Ness, New Era, Sweet Sktbs, Fox, Vans, Nike och Adidas är några av varumärkena.

Bland storsäljarna hittar vi snapbackkepsarna Fox Legacy Moth, Fox Copious Heather, Vans Wilmington och J Lindebergs snapback modeller.

Flexfit kepsar

En flexfit keps från Adidas på svenska HatstoreFlexfit är en riktigt traditionell kepsdesign. En flexfitkeps har ofta en exta kvalitetskänsla i sig som man inte riktigt hittar hos andra kepsar. Det gäller även de flexfitkepsar som vi testat från Hatstore. Designen hos flexfit kepsar kan tilltala alla typer av människor, både den yngre generationen och de något äldre.

Flexfit-kepsar är elastiska i nederkant vilket innebär att även här passar en kepsstorlek flera olika huvudstorlekar. Med en töjbar resårkant får flexfit-kepsar en bra passform. Passformen gör att dessa kepsar är extra sköna att bära hela dagen. Hatstore säljer flexfitkepsar med logotyper och tryck från Mitchell & Ness, New Era, Vans, Adidas och många fler.

Flat Cap kepsar

En Flat Cap i klassisk stil och herringbone mönster från Stetson hos HatsoreHatstore säljer alla möjliga typer av Flat Caps (som även kallas gubbkeps). Flat Caps har länge varit populära bland den äldre generationen men har även på senare tid hittat ett fäste hos de yngre.

De största märkerna vi hittar hos Hatstore är Stetson, Brixton och kanske mest känd från Hollywood – Kangol. Alla dessa tre är klassiska och tidlösa varumärken när det gäller flat caps.

Mössor hos Hatstore

Hatstore säljer inte bara kepsar utan även mössor, både för att hålla värmen och trenden. Vi hittar följande utbud av mössor i nätbutiken

Hattar hos Hatstore

Hatstore erbjuder även traditionella hattar och har ett gediget utbud av dessa.

hattmodeller

Posted by Anna Holt

Kommentera