-
Logotyp för klädbutiken Gasello Sverige

Gasello

Gasello är ett ungt svenskt företag och klädbutik som säljer märkesunderkläder och strumpor online. Gasello har ett stort utbud snygga underkläder både för herr och dam. Nyligen har Gasello även utökat utbudet till andra kategorier, som shorts, toppar och byxor.
Gasello
4.8 (95%) 4 röst(er)

Om Gasello

Gasello AB är ett svenskt företag baserat i Bromma utanför stockholm. Nätbutiken gasello.com såg vi online första gången den 12 februari 2012. Sedan dess har Gasello sålt märkesunderkläder och strumpor till riktigt bra priser. Under senare år har fler och fler kategorier smygit sig in i Gasellos sortiment – du kan se precis hur många i listan längre ner på denna sida.

Många fina märken finns i Gasellos butik, bland andra Björn Borg, Hugo Boss och Happy Socks. Vilken är din favorit?

Gasello rabattkod?

Gasello jobbar inte aktivt med externa rabattkoder, utan alla erbjudanden hittar du som regel direkt på deras hemsida www.gasello.com/se. Du hittar ofta 3-för-2 erbjudanden istället för rabatter. Kampanjernas fokus ligger på underkläder och strumpor, men ibland kan man hitta rabatt på tröjor, byxor eller jackor också. Håll utkik helt enkelt eller signa upp för deras nyhetsbrev.

Gasellos leveransalternativ

Gasello levererar med Privpack och Postnord. Leveranstiden är dock något högre än hos de bästa butikerna och i vår erfarenhet får du varorna inom cirka 4 arbetsdagar. På Gasellos hemsida skriver de 3-10 dagar, men vi har aldrig varit med om att kläderna kommer vare sig efter 3 eller 10 dagar. Räkna alltså med någonstans i mitten av detta spann.

Alla ordrar på gasello.com är helt fraktfria – något som vi absolut älskar här på klädbutiker.org!

Gasellos utbud

Gasello erbjuder ett riktigt stort utbud kläder. Fokus ligger sedan starten av företaget på underkläder, och det genomsyrar hela deras utbud. Se bara på listan av kategorier hos gasello.com här nedan. Du kan klicka vidare för att komma direkt till kategorin hos Gasello.

Posted by Anna Holt

Kommentera