-
Evas underkläder en bild

Evas Underkläder

Evas Underkläder säljer sexiga underkläder för tjejer och damer. Spännande modeller som hettar upp vardagen och intima stunder. Butiken lägger stor fokus på större modeller och kurviga former. Vi gillar den helsvenska känslan vi får från nätbutiken, den snabba frakten och det stora utbudet.
Evas Underkläder
4.5 (90%) 2 röst(er)

Evasunderklader.se har funnits på Internet sedan 2006 och säljer underkläder för kvinnor och män. I sortimentet finns även ett stort utbud av maskeradkläder, badkläder, byxor, kjolar m.m.

Underkläder för kvinnor

Evas Underkläder fokuserar nästan uteslutande på underkläder för kvinnor. Butiken har satsat på underkläder som är sexiga och kommer med det där lilla extra. Vi tycker att Evas Underkläder har underkläder som har hög kvalité men dock kanske inte så ungdomliga. De mesta av deras utbud har en sensuell touch. Vidare så erbjuder de även underkläder för kvinnor i behov av funktionella underkläder, såsom t ex graviditets-, amnings- och stödunderkläder.

Vi gillar jättemycket att Evas Underkläder har en hel avdelning för Plus Size som de kallar det. Plus Size är en benämning för stora underkläder och kläder i större storlekar än det vanliga S-M-L. Alltså sexiga underkläder för de som är en eller några storlekar större. Vi hittar ett stort utbud med snygga underkläder av alla typer för Plus Size. Det handlar inte bara om vanliga kläder utan även om sexiga kläder och sensuella underkläder.

Frakt och leveranstid

Fri frakt på alla beställningar över 1500 kr är enligt oss alldeles för snålt. Däremot så är frakten snabb, vi fick den BH vi beställde dagen efter beställningen – ett stort plus! Vem vill egentligen vänta på de där sexiga underkläderna? Vi får även returrätt på 14 dagar, något som tro det eller ej är lagstadgat enligt distanslagen – även för underkläder.

Posted by Anna Holt

Kommentera