47 Brand

klädbutiker.org står för oberoende recensioner och kvalitetskontroll av klädbutiker på nätet

47 Brand är ett varumärke som designar, tillverkar och säljer kepsar och träningskläder med sporttema. Märket fokuserar på kunder som har en aktiv livsstil och bildspråket domineras av rörelse, idrott och amerikanskt supporterliv. 47 Brand är även partner med de stora amerikanska idrottsligorna och tillverkar alltså även kläder med tryck från dessa sportlag.

Kepsar och träningskläder från 47 Brand

Grundarna av 47 Brand är två bröder,  Arthur och Henry D’Angelo från Italien som flyttade till USA som små barn. I USA föll de omedelbart för de Amerikanska sporterna och fattade ett tycke för Boston Red Sox, den klassiska hemmastadion Fenway Park och livet som sportfans.  Med denna förkärlek för sport och en medfödd känsla för design började de designa och skapa banners med logotyper för sitt älsklingslag Boston Red Sox. De blev snabbt populär bland framför allt Bostons sportfantaster och sedan många andra lags supportrar.

Arthur och Henry öppnade sedan sin första butik mittemot den legendariska baseball stadion Fenway Park i Boston. Den första butiken finns fortfarande där vid Boston Red Sox stadion.

47 Brand idag

Idag lever passionen för sport kvar i företaget och det syns tydligt på de unika och genomtänkta detaljerna och de höga kraven av kvalitet på kläderna och kepsarna. Varje plagg vi sett från 47 Brand skvallrar om den djupa kärleken till Amerikanska sporterna Basket, Amerikansk Fotboll, Hockey och framförallt då där allting började &emdash; Baseboll.
Bild på den vita Yankees kepsen listad i butiken HatStore SverigeVi faller själva för kepsarna med tryck från vårt egna favoritlag från Amerikansk sport – vi är stora fans av Carmello Anthonys New York Knickerbockers och det bästa laget inom Baseboll (enligt oss då :)) New York Yankees. New York Yankees kepsen har ju blivit lite av en klassiker här i Sverige. Alla känner inte till lagets bedrifter eller ens att de spelar Baseboll, men alla svenskar har väl sett den tidlösa NY logotypen förknippad med Manhattan och USA. Vi väljer ut en helt vit snapback keps med NY Yankees logotyp. Den normalt mörkblåa New York Yankees kepsen blir lite mer speciell och annorlunda i vitt och snapback design. Vi köpte den hos HatStore med den finns även hos andra butiker.

Här köper du enkelt 47 Brand på nätet

⭐️Till bästa 47 Brand butiken

Logotyp för varumärket 47 Brand.Vi har samlat alla klädbutiker som säljer kläder från 47 Brand på nätet och även skickar leveranser inom Sverige. Dessa klädbutiker är alla kvalitetstestade av oss personligen för leveranstid, reklamation, kundtjänst och pålitlighet. Mer information om butikens tjänster och villkor hittar du på butikens sida här på klädbutiker.org genom att trycka på den rödfärgade "läs hela recensionen" knappen. Du kan självklart läsa mer ingående direkt hos respektive klädbutik genom att trycka den grönfärgade "Gå till …" knappen.

Länkar till butikerna som är återförsäljare av 47 Brand:
Logotyp för butiken 2trendy.
Logotyp för butiken Styleshop.

Detta är helt enkelt en lista på svenska klädbutiker som säljer kläder från märket 47 Brand online. Om du följer denna lista kan känna dig trygg i att du kommer handla direkt från ett Svenskt företag utan mellanhänder. Vi har individuellt testat alla butikerna och godkänt dem enligt våra strikta standarder. Du slipper oroa dig för att få hem märkeskopior av 47 Brand, bli lurad eller i övrigt få dåliga villkor på ditt köp. Företagen som sysslar med detta har vi redan sållat bort. Här kommer du endast hitta kvalitetstestade nätbutiker som säljer ditt favoritmärke.

Butikerna i listan är testade och godkända för:

  • Pålitlighet
  • Leveranstid
  • Reklamation
  • Bäst pris
  • Kundsupport
  • Öppenhet/Ärlighet

Officiella återförsäljare för märket 47 Brand online:

Hatstore
Till Hatstore →

Hatstore har Sveriges absolut största utbud av kepsar, hattar och mössor. Man kan designa sin egen eller välja bland alla de kända och okända märkeskepsar som finns i utbudet. Bland favoriterna hittar vi Vans, Adidas, Stetson och Mitchell & Ness. Hatstore påstår att de har "nordens största utbud" av kepsar och hattar - och vi kan inte annat än att hålla med.

2trendy
Till 2trendy →

2trendy har ett stort utbud av snygga och moderna kläder för män. En bra onlinebutik som erbjuder unga och modemedvetna män ett trendigt utbud av manliga kläder.

Styleshop
Till Styleshop →

StyleShop är en klädbutik som funnits på nätet sedan år 2009. Sedan dess har de växt kraftigt, vilket gör att de nu är en utav de största inom sin nisch. Hitta dina favoriter bland kläder, accessoarer, skor och träningskläder.